Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, October 29, 2010

Dear Maryam,

Mommy kena attend symposium kat Reading in November. Tapi mommy kena pergi sendiri..takleh bawak Maryam...lagi sedih sbb mommy kena pegi 1 day earlier..Camne Maryam nak tdo without mommy ni... (uwa!!!padahal mommy yg takleh tdo kalau Maryam tader..)

Baru dapat menyelami 1 perasaan baru : emak kena tinggalkan anak atas urusan kerja. sedih upenye... =(

Untuk hilangkan sedih, meh kite layan video Maryam join Bookbug session for the 1st time today @ Princess Square. Mommy sayang Maryam tau! (sedey lagi ni...)





signature blog 


Wednesday, October 27, 2010

Maryam's outfit time autumn ni..comelkan??hehehe


comelnye!!!!




mommy pon nak interframe..hikhikhik



Maryam sayang daddy!!!









signature blog

Tuesday, October 26, 2010

Sekarang Maryam suka makan/minum

1. White bread - boleh abis 2 keping sekali makan
2. Ikan mackerel goreng
3. Baby corn
4. Susu cokelat
5. Ape2 saje yg mommy dia makan..hehehehe

Sekian.


signature blog

Monday, October 25, 2010

1001 aksi Zara Maryam






signature blog

Thursday, October 21, 2010

Salam semua..

rindunye saya nak menulis blog ni..tapi dek kemalasan yg menebal  bersawang jugak le blog saya ni.
Anyway, Maryam dah 6 bulan.Alhamdulillah Maryam sehat n ceria tp nanges ttp kuat cam de microfon je kat sebelah
Suke bile tengok dia senyum..ilang je stress wat keje kat lab tu.

baju kami sepasang! thanks very2 much kat Auntie Sha sbb belikan baju kami ni. We loike!!


Mr Amien dah abis wat Master. Congrats to him!! (^_^) After 1 year with lot of obstacles, he finally made it. Alhamdulillah =)


And for myself is really2 busy with labwork. Terasa bersalah sangat2 sbb masakkan lauk kurang berkhasiat kat Mr Amien sbb tak cukup masa. Anyway, Maryam dah boleh isap susu botol so senang sket bile daddy jaga kat umah. Saya rasa sangat beruntung dapat husband yang sgt2 sabar jaga anak kami ni n actually lebih sabar daripada saya..

kecik2 lagi daddy dah ajar Maryam baca thesis.hehehhe

Weather kat Glasgow ni makin sejuk..membuatkan saya makin chentakan sama duvet saya..hehe..besh je kalau tidur... =) n lagi satu membuatkan saya cepat lapar.cepat sangat! Breakfast nasi. Lunch nasi. Dinner pon nasi..ish3...

Awal bulan aritu one of our friends, Imran, Myra n Nabila dah pon balik Mesia for good. Really miss Myra nye dessert!mmg sedap giler! Sempat attend makan2 kat umah Ayu kali terakhir sebelum balik. Hopefully we will keep in touch even though dah jauh ni.



Later on 7-10 Oct we received guests from Bangor, Azrul&family. Really happy sbb diorang sanggup menginap di rumah kecil kami ni.Happy to meet Auntie n Uncle n Farah. Pasni kalau kitorang g Bangor, kitorang singgah ye.. =)

Thank you for coming!! Azrul & Family


n lastly for Maryam's fan...
saksikan la video Maryam start makan solid food
hehe.








signature blog 



Tuesday, October 12, 2010

Ikut muka sape ek????

Rasa2 nye kan... Si Maryam ni ikot muke sape ek????
Tp yang pasti senyuman manis cam mommy dia.ahaks! (perasan sangat2 le tu)

Kepada peminat kipas susah mati Maryam...sila tgk video close up wajah Maryam ni ye..hehehhe..






signature blog