Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, October 29, 2010

Dear Maryam,

Mommy kena attend symposium kat Reading in November. Tapi mommy kena pergi sendiri..takleh bawak Maryam...lagi sedih sbb mommy kena pegi 1 day earlier..Camne Maryam nak tdo without mommy ni... (uwa!!!padahal mommy yg takleh tdo kalau Maryam tader..)

Baru dapat menyelami 1 perasaan baru : emak kena tinggalkan anak atas urusan kerja. sedih upenye... =(

Untuk hilangkan sedih, meh kite layan video Maryam join Bookbug session for the 1st time today @ Princess Square. Mommy sayang Maryam tau! (sedey lagi ni...)





signature blog 


2 komplen:

mama_umar_maryam said...

bestnye alid ade xtvt mcm ni,zety nk sgt attend tp kt msia ni x praktis kan sgt xtvt mcm ni,lainlah klu g area2 one utama ke,yg big big city lah..hmm

Mrs. Amien said...

hmm..tula kan..kat mesia tu tader le nak praktikkan camni..kalau kat sini kan zeti, kat sume area ader.mmg sonok sgt..n free je.kalau kat mesia kot2 kena byr kot eh..

Post a Comment