Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, October 21, 2010

Salam semua..

rindunye saya nak menulis blog ni..tapi dek kemalasan yg menebal  bersawang jugak le blog saya ni.
Anyway, Maryam dah 6 bulan.Alhamdulillah Maryam sehat n ceria tp nanges ttp kuat cam de microfon je kat sebelah
Suke bile tengok dia senyum..ilang je stress wat keje kat lab tu.

baju kami sepasang! thanks very2 much kat Auntie Sha sbb belikan baju kami ni. We loike!!


Mr Amien dah abis wat Master. Congrats to him!! (^_^) After 1 year with lot of obstacles, he finally made it. Alhamdulillah =)


And for myself is really2 busy with labwork. Terasa bersalah sangat2 sbb masakkan lauk kurang berkhasiat kat Mr Amien sbb tak cukup masa. Anyway, Maryam dah boleh isap susu botol so senang sket bile daddy jaga kat umah. Saya rasa sangat beruntung dapat husband yang sgt2 sabar jaga anak kami ni n actually lebih sabar daripada saya..

kecik2 lagi daddy dah ajar Maryam baca thesis.hehehhe

Weather kat Glasgow ni makin sejuk..membuatkan saya makin chentakan sama duvet saya..hehe..besh je kalau tidur... =) n lagi satu membuatkan saya cepat lapar.cepat sangat! Breakfast nasi. Lunch nasi. Dinner pon nasi..ish3...

Awal bulan aritu one of our friends, Imran, Myra n Nabila dah pon balik Mesia for good. Really miss Myra nye dessert!mmg sedap giler! Sempat attend makan2 kat umah Ayu kali terakhir sebelum balik. Hopefully we will keep in touch even though dah jauh ni.



Later on 7-10 Oct we received guests from Bangor, Azrul&family. Really happy sbb diorang sanggup menginap di rumah kecil kami ni.Happy to meet Auntie n Uncle n Farah. Pasni kalau kitorang g Bangor, kitorang singgah ye.. =)

Thank you for coming!! Azrul & Family


n lastly for Maryam's fan...
saksikan la video Maryam start makan solid food
hehe.








signature blog 



4 komplen:

mama_umar_maryam said...

eeei,baju same!suke2!hahaha,klip 1st solid maryam,mcm kitorg je dulu time dgn Umar,masuk ke maryam men sumbat je kuih apam ke or ape2 yg tercapai kt tgn,hahahaha terok kan ;p

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=Xq9QJVKR_1Q&feature=player_embedded

pasni leh maryam wat cmni lak ek..hihi

nuyu_ai said...

rindunye ngn tulisan awk...
makin comey ibu n anak ni =)

yeevoon said...

wow... maryam has your smile!!!

Post a Comment