Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, January 13, 2011

Fashionita Oh Fashiondiva

Salam,

First and foremost Happy New Year to everyone.
Me, New Year Resolution? Yeah, I have 1. Just 1

1. I want to be more fashionable. hehe..bukan cam fashion diva kat Hollywood yg mmg glamorous..maksud saya, saya mahu berfashion seperti yang saya mahu. Seperti ini





Source: Google


hehe..cumel kan???dari dulu saya suke fashion ala2 korea ini..tp sbb kat mesia dulu agak berisi so tak bape bersemangat nak berfashion..skang sbb dah kurus so semangat tu pon datang balik..Nanti bila2 ade masa saya akan poskan pic2 saya berfashion ala2 korea ini ye..hehehe..

Selain fashion2 korea ni..saya terinfluence gak fashion2 dari local teenagers UK yg hari2 saya tgk.hehe...perasan saya masih teenager la plak kan. gaya ala2 Street Style Plaid..simple and sempoi which is ME!hehehe..



Source: Stockholm Street Style, Styleosight, Face Hunter, The Sartorialist and various street style blogs.


and also suke jugak ngan gaya this hot chick that I accidentaly found her blog Lisa Place..her gaya is really simple and nice.







Anyway, harap2 saya dapat merealisasikan resolusi 2011 ini dengan jayanya dan bukan hangat2 taik ayam!


And ladies out there...what about u? is there any fashion style that u really like?



signature blog

4 komplen:

bardboo said...

sy tgah2 ngandung ni xde mood ak berfesyen..pakai selekeh je..huhu..

Jom Lawat Blog Bardboo

mama_umar_maryam said...

alid..zety pon kan nak sgt2 bergaye jugak..kdg kan bukak lemari nk muntah tgk baju..rase mcm sumer xlawo =(..suke gak korean style,kiut je..klu dah kurus apelagii ;)

Mrs. Amien said...

bardboo: orang kata kalau selekeh2 tu anak lelaki tu..hehehe..sbb sy yang mmg selekeh sblm kawen bil pegnan nak berlawa..tgk2 anak pomp..hehehe

Mrs. Amien said...

zeti, sama le kite..tgk lemari tu cam sume je tak lawo..

meh kite berfesyen gaya yg kite suke...=) yAY!!!

Post a Comment