Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, November 8, 2010

New task for you; Daddy and Mommy!!!

Salam semua.
Ye. last wiken was another terrible and miserable wiken we ever had. Maryam gave us a new task and it is really challenging! and until now it is still ongoing.Aiyoo..cam zombie dah mommy and daddy ni dibuatnye..

Kepada kipas susah mati Maryam; kami ingin mengumumkan yang Maryam kini


@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@



 SUDAH ADA 2 GIGI!!



So, for the last 4 days Maryam sangat2 cranky. kalau tak sabar mau je anta pulang ke Mesia.hehehe..tapi sian sangat kat Maryam sakit sampai demam, batuk, selsema, muntah. And to be make it more dramatic, on Saturday night, we went to Emergency kat Western Infirmary sbb risau sangat temperature badan Maryam naik sampai 39C siap ngan muntah2, nangis kuat tak hengat!padahal dah bagi Calpol 2 hours before that. sepatutnye temperature tader le naik kan..Anyway...sampai je Infirmary, jumpe je Doc, temperature dah turun, siap leh gelak2 n lompat2 depan Doc sume..camne tu?????uwa!!!!!!Maryam, you are really a Drama Queen la!!!! Aiyo!!!what a hectic weekend you gave us Maryam... (^_^)

Kepada ibu bapa yang baru jadi ibu bapa: upenye challenging gak jaga anak nak tumbuh gigi ni..so u all kena banyak2 kan bersabar k...


P/S: Maryam skang suke gigit tangan mommy..hehehehe



signature blog 



4 komplen:

qiera kamil said...

sangat mencabar...maryam sgt cute ngn 2 btg gg...hehe

mama_umar_maryam said...

hahahaha,well done maryam!lek arrr..baru cabaran utk gigi 2 btg..pasni adelagi tuuu..tguuuu,hahahah

Mrs. Amien said...

hehe..sangat2 mencabar qierq..tggu le umar nnt bile tumuh gigi.. =)

Mrs. Amien said...

uwa!!!!!!!!!!anyak lagi ke zeti cabaran mendatang ni???

Post a Comment