Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, March 7, 2010

IKEA Glasgow

Pada hari Jumaat, pukul 3.10 petang kami telah pergi ke Ikea dengan menaiki bas 747. Ikea Glasgow terletak di Braehead (laluan menuju ke Glasgow Airport). Perjalanan mengambil masa setengah jam. Tujuan ke IKEA sekadar nak berjalan-jalan (lately saya asik nak kuar jalan-jalan saje)..lagipon kitorang lom penah g Ikea Glasgow ni.



On the way to Glasgow we passed several interesting places cam Transport Museum, Museum of Art, Univ of Glasgow n etc. Len kali leh jalan-jalan kat sini lak..nnt time spring sure lagi cantikkan..(skang ni baru nak start spring kat Glasgow so leh tgk bunga-bunga pon baru nak bloom..hehe..goodbye miserable winter.. (^_^)..saya amat menunggu2 spring season ini..)

Sampai Ikea, kitorang pon jalan2...pusing2...grab small things (huhu..can't resist la..) n yang besh nye kami telah beli Dining Table for two kat Ikea..lagi best kitorang angkut naik bus je..hahaha..Thank you very much Amien sbb tlg angkat Dining Table tu..saya tau ia sangat berat tapi Amien tetap angkat dengan senyuman (^_^) Saya sayang Amien...

So sekarang..kami sudah ada meja makan..so leh wat romantic dinner pasni..hehehe..

 

  

Note: Kami telah rasmikan meja makan ini dengan memakan megi kari..huhu.


3 komplen:

Niena Majid said...

1st candle light dinner ngan megi laaaa?? sedey tul hidup sang perantau ni laaaa.. huhuhuh..

Niena Majid said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mrs. Amien said...

haha..xde candle pon la na..tggu baby lahir baru wat candle light dinner..hehehehe

Post a Comment