Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, March 26, 2010

Luahan hati...

Saya belum bersalin lagi ye kawan2..hehehe..still ada melepak kat umah menghitung hari je ni...

Anyway, lately saya dah start sakit2 belakang (bahagian bawah) which mean baby dah start bergerak ke bawah. Kerap buang air kecil. Tapi sakit tu still boleh bertahan lagi. Jangan risau ye family dan kawan2..hehehe. Mr Amien amat baik hati sekali sebab selalu mengurut belakang saya sampai saya tertidur (he is so suwittttt............)
.
.
.
.

Saje nak luahkan isi hati ni..bila kita jauh daripada keluarga tersayang ni...kawan2 sekeliling la yang gantikan keluarga kita. Saya kat sini teramat beruntung sebab dikelilingi kawan-kawan yang amat baik sekali. Terima kasih to Firdaus and Hawa, Shahrir and Ayu, Abg Fareez and Kak Ira, Kak Akmar and Abg Ghaza, Amyra and Imran, Abg Nukman and Kak Shikin sbb sudi ambil berat tentang kami..

Special thank to Hawa sebab sanggup buatkan kuih kaswi and kuih bakar which are my all the time favourite kuih and to Ayu for buatkan nasi lemak tanpa telur (sbb diorang dah bannned telur..hehhe)..Sangat2 and amat2 terharu...saya rasa amat sebak sekali..(dah nangis dah pon..)

I hope our friendship will last longer and I pray that Allah will always and always bless all of you..Amin.




3 komplen:

Alya said...

semoga semuanya selamat...amin

Niena Majid said...

huhuhu.. sedey.. tp alhamdulillah sbb ade gak people around u lid.. jgn lupe jasa baik diorg2 tu tau.. nk sgt2 pegi sane tgk awk lid! huhuhu.. i have n will always pray for u!

Mrs. Amien said...

thanks Along n niena for your doa!!

Post a Comment