Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, March 26, 2010

Koleksi gambar kahwin kami

Hehe..dah pas 8 bulan kawen baru la nak upload gambar kawen kan.. actually pas kawen aritu mmg tak sempat nak upload gambar2 taken by our photographer En Farhan Jamil. Kami amat bz memanjang menguruskan hal2 nak sambung belajar kat Glasgow.

Di sini saya lampirkan beberapa keping gambar kami (Thanks to Along sbb tolong uploadkan dalam Facebook) sbb kami tader pon copy gambar2 Farhan Jamil ni dalam laptop kami.

Anyway, I realised that Mr Amien really2 has a PERFECT SMILE (sonrisa perfecta!). Enjoy viewing!






















2 komplen:

Alya said...

aku nak upload banyak sgt2 la,t MIL ko bawa sekali la CD kwin ko ye....aku pun dah copy dalm lapap ni...

Mrs. Amien said...

okies..aku dah dapat pon cd itu.thanks along

Post a Comment