Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, February 25, 2010

Panggilan buat Husband...........

Kalau korang de husband...pe panggilan yang korang akan guna??

SAYANG?
BABY?
DARLING?
DEAR?
or...........................................................
ABANG????

Saya sebenarnye panggil Amien dengan panggilan SAYANG..manja ape...hehehe...

MASALAHNYE.............



Amien nak saya panggil dia ABANG.......


MASALAHNYE.............

Saya tak leh nak panggil dia ABANG sbb bagi saya, saya hanya akan panggil seseorang itu abang kalau :

1. Dia ABANG kandung saya...semestinye AMIEN bukan kategori ini la kan...
2. Dia jual burger kat tepi jalan tu... "ABANG, burger ayam double satu!!"....ni pon tak termasuk gak...

So kesimpulannye saya terpaksa menolak permintaan Amien dengan baik.huhuhu...



(bukan ape....tapi saya mmg de masalah ngan panggilan ABANG ni..saya dah pasan lama gak..de skali tu de sorang Pakcik Amien ni tanye kat saya..."ABANG awak katne?"..saya ngan naif terus jawab "Saya tader ABANG (saya maksudkan ABANG kandung la kan)"...pastu Pakcik Amien tu terus ketawa n membalas "Ala..tak ngaku plak dah kawen..hahahhahahaha".....time tu otak saya baru dapat catch up maksud ABANG tu adalah suami saya i.e Amien la...alahai pakcik..saya tak panggil suami saya ABANG la..)

3 komplen:

Niena Majid said...

:p

Mrs. Amien said...

hehe...

qiera kamil said...

tapi sy kene panggil husband sy abang...coz klu pgl hunney,mak marah..hehe!!

Post a Comment