Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, February 22, 2010

Rumah Kami

Kepada keluarga dan rakan-rakan...

Kami belum pernah lagi tunjukkan rumah kami kat Glasgow ni. Rumah kami 1 bedroom flat (fully furnished). Luckily it is Ground floor so saya tak perlu panjat tangga (tgh2 pregnant ni...mengah woo panjat tangga tinggi2). Kami stay kat area Dennistoun and it is about 8 min from my Uni kalau naik bas and 10 min to city centre. Rental price pulah ialah GBP425 per month (sila jangan convert ke RM sbb kalau ikut currency Msia dah leh sewa kondo kat Mutiara Damansara tu..huhuhu)

Even though satu bilik je...kawan2 yang plan nak datang umah kami utk vacation ke, honeymoon ke..hehehhehe...korang sume jgn risau k sbb living room kami agak besar and bukan open plan..so leh dianggap 2nd bilik gakla..(Amien dah siap beli Airbed utk tetamu2 datang ke sini)

Diharap keluarga dan rakan2 sudi bertandang ke teratak kecil kami ini..hehehhehe...(we are waiting for all of you!!!)



Ruang lepak2, layan movie, layan facebook, bilik utk tetamu


Ruang Chef menunjukkan bakat terpendam



Kamar Beradu Asmara (hahahaha)



Bilik Berangan dan Termenung



Hallway



Last but not least...satu2nya gambar yang saya tampal di dinding rumah kami...
(miss u all guys!!!!!!MUAHHHSSSSSSSS)



4 komplen:

Niena Majid said...

comeynye umah kamu!
kawan2 yang plan nak datang umah kami utk vacation ke, honeymoon ke<--- tunggu saye dtg ye lid! hehehhe..
gambar tu yg terharu tgk tu.. windunye kat awk lid! huhuhu...

Mrs. Amien said...

hehe..Na awk nak hunnymoon nnt datang sini k.saya tunggu awk!!!!

Niena Majid said...

baik! tunggu ye.. :)

atin said...

nak honeymoon lg skali gakkkkk...!!!

Post a Comment