Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, April 23, 2010

Apa saya buat bile tgh breastfeed Maryam??

Huhuhuu....

Bile saya tengah breastfeed Maryam..saya akan on my Lappy n log on ke www.tv3.com.my utk layan cite ADAMAYA.huhuhuhu..suke cite tu..

At the beginning, cite tu ade adapted sket2 dr muvi I'm not Single (I bet it was from the same production company) yg mana saya suke muvi itu. But then after 11 episodes saya pon tatau what's next. tu yang sonok nak tengok..hehehe



Anyway, a very good husband is like ADAM. Responsible, sensible, tolerate, caring, lovable. So kalau nak cari calon suami, carila cam ADAM k. I am very2 lucky because I already found one and he is BETTER than ADAM.

Marriage life is not as simple as we thought. Kene banyak tolak ansur, saling memahami, sayang menyayangi, menerima kelemahan pasangan masing2 n banyak lagi. n saya pon banyak lagi kena belajar.

Pe pon saya tak sabar nak tgk the next episode. 
hehehe...FYI, itulah yang saya buat bile saya tengah breastfeed Maryam..

n saya suke sangat lagu dalam drama ni...sedap didengar..





2 komplen:

Niena Majid said...

saye pon suke cite ni lid tp x leh la nk feeling lebey2 kan.. hahahah.. pas kawen nnt br leh feeling lebey2..

Mrs. Amien said...

haha..taper2..kang dah kawen awk feeling2 ye na!!hehehe

Post a Comment