Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, April 27, 2010

Maryam's 1st Outing wif her Grannny

Maryam had her 1st outing last week wif her Granny. (mak dia nak ikot sbnrye tapi takleh kuar lagi.huhuhu).
Both of them pegi jalan2 kat Alexandra Park that just a few mins dari umah kitorang. so kirenye Maryam dah tgk bunga bloom earlier dari mommy dia! uwa!!!! saya pon nak tengok gak... (taper2..1st May- 2nd May ni saya dah leh kuar jalan2...kitorang nak g mana??tungguuuuu.................hehehehe)

Saya tidak mau membebel pjg2...u all sume enjoy k tgk gambar Maryam n Granny g park!












2 komplen:

Anonymous said...

gambar maryam nye tak nampak pun...gambar granny je yg clear...

Mrs. Amien said...

hehe..maryam takleh di expose sangat..cuaca sejuk kat sini takut kene flu je nnt..

Post a Comment