Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, April 4, 2010

Movie Trailer: Lagenda Budak Setan

Sungguh tidak sangka yang Lagenda Budak Setan dah nak kuar filem kan!!! Teringat la plak zaman kat KUSESS dolu2 dok khusyuk mentelaah buku biologi novel Lagenda Budak Setan yang begitu tebal tu written by Ahadiat Akasyah.

Mesti syok tengok filem tu kan...saya teruja sebenarnye nak tengok. dahla pelakon dia besh2 sume2. n pendapat saya Fazura mmg sesuai jadi Katerina tu. Also terasa suwitt gandingan Farid Kamil ngan Lisa Surihani as Kasyah and Ayu cam dalam muvi I'm Not Single.

Anyway,of kos la  filem ni tak ditayangkan kat Glasgowkan.huhu..so kempunan le nampaknye saya nak tgk filem ni...huhuhuhu..

Because of that... to all my friends yang kipas susah mati Lagenda Budak Setan tu (you know who you are..hehehhe), sila la tonton filem ni utk saya k!!!

Lastly, enjoy the Movie Trailer!!





0 komplen:

Post a Comment