Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, April 25, 2010

Our Zara Maryam @ 2 weeks...



Hola!!!!!!!!!!!!!!!!

Ini adalah gambar Zara Maryam yg berumur 2 weeks.
Our little princess ni suke berkeru dahi (macam daddy dia)..hehehe
Rasa2 Maryam ikot muka daddy ke muka mommy?hmmmm...........



Nota: kpd Atuk dan nenek serta maklong ya, paklong, paklang n maklang, Auntie Zetty, Auntie Zeffa n Pakcu juga kak Sara kat kampung Sekinchan , Maryam teringin la nak jumpa.....

Maryam dah jumpa Granny yang vogue!!next week lak Auntie Sha dr Germany lak nk visit Maryam. Yeay!!!tak saba nk jumpe.

Baba, Papa long, Uncle Adee, Uncle Yan n Mama ET bile nk jumpe Maryam ni....


2 komplen:

Anonymous said...

mama ET?bunyi pn dh cm alien..haha

Alya said...

kami semua memang teringin nak jumpa...nak sentuh kulit maryam.....,Atuk dan nenek serta maklong ya, paklong, paklang n maklang, Auntie Zetty, Auntie Zeffa n Pakcu juga kak Sara kat kampung Sekinchan , kami semua nak sangat jpa maryam...tak pe kami sabar tunggu maryam blik msia k....

Post a Comment