Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, April 26, 2010

Zara Maryam bile tido.....

Gambar kat bawah ni disnap time our princess tgh tdo. ni mmg trademark Maryam bile tido..macam tgh agkat takbir la plak kan.. =)

Anyway, malam tadi sampai pagi ni Maryam susah sangat nak tdo..tak lena..tak sehatkah dia???uwa!!!!!!!!!





4 komplen:

jiejah said...

erkk, anak awak ni tak nampaklaa mirip saper lg LOL =p

dilot said...

sabar la mama alida. kitorg dulu siap buat shift. dunno why Aisha Humaira asik meragam je 6 bulan pertama. hahaha...

saje nk manja2 la tu..kan maryam kan..

bila la sy dpt jmpe itu baby ;p

adik said...

weh, ko guna minyak yuyi tak ngah? ank aku klau meragam memalam masa baby sampai sekarang aku sapu tu ajer... x lama tu tido la diaorg balik semula..nak2 kat sana pulak sejuk kot..

Mrs. Amien said...

jiejah : huhu..saya pon tak tau le si cenonet ni ikot muke sape jahkene tggu besar sket la kot ek..

dilot : tu yang mencabar kesabaran tu dilot..seb baik le amien tu penyabar n supportive..

aku guna je minyak yuyi..tp maryam ni mmg susah nk tdo mlm lg2 bile kol 3 pg.kang kol 7 pg bru dia tdo blk..

Post a Comment