Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, June 8, 2010

Scottish Born Baby


Cuba telitikan gambar di atas.. Awek cun berbaju purple berbelt putih itu (maaf. dia sudah berpunya)..sedang mendukung baby separuh bogel kan... itulah yang terjadi apabila our scottish baby, Zara Maryam berada pada suhu 22 darjah celcius. PANAS hingga terpaksa separuh bogel.hehehehe




Nota: Kepada atuk, nenek, granny, baba -------> sila pastikan anda memasang aircond taun depan (sbb ZM nak balik taun depan lawat sume orang di Mesia) di rumah masing2 memandangkan cucu anda tidak tahan panas.






signature blog

7 komplen:

bucha said...

zara lupe daratan..hahaha..
auntie cha windoo zara la..lg2 nk xam ni..stress!!

Mrs. Amien said...

auntie cha jgn stress2 tau! Maryam doakan auntie cha. windu gak kat auntie cha ni..bile nk visit Maryam lagi???

mama_umar_maryam said...

jgnkan scottish born, yg hat Bangi born ni pon eksen semacam ;p

Anonymous said...

MrsAmien, Scottish born baby, bukan Scottish baby born. Terbalik daaa.. =)

Mrs. Amien said...

hehe..sudah tukar ke scottish born baby..tenkiu ye sbb bitau =)

Ya ALya said...

huhuhuhhu.....haraf aircond tu sentiasa elok la ye....kalu tak 24 jam maryam c=duk dalam keta yg ada aircond.....

Mrs. Amien said...

huhu..tau taper long..dah le mesia skg panas gilos kan..

Post a Comment