Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, May 20, 2010

Hadiah buat Maryam

Ingat tak lagi saya penah cite yang we all de beli adiah spesel utk Maryam... kalau sudah lupe s sila baca entry ini ye..


And we would like to reveal it now!
YEAH! 
INILAH DIA HADIAH BUAT MARYAM... 
DARI DADDY AND MOMMY
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

rase2 leh teka tak pe??






Leh teka tak tu sume?
 








Ye. inilah hadiah buat Maryam. Pushchair baru yang amat ringan. Sesuai untuk ibu lembik cam saya ni.hehehe..Harap Maryam suke ye.. (penat Daddy angkut dari Mothercare ke rumah naik bas..dah besar nanti Maryam mesti sayang kat Daddy tau..)



Nota: Amien dan saya baru tau betapa gembiranya perasaan as a parent bile dapat belikan hadiah buat anak. Kami sangat2 gembira. Harap Maryam pon gembira.

Yes Maryam. pasni leh mommy bawak Maryam naik bas. kite berdua g shopping kay kat city centre ye. lalalalaalalala............




signature blog

5 komplen:

Ayul said...

waahhh...idaman hatiku jugak tu...bukan maryam je suke, aunty ayul pon sukeee!

ecah said...

nape yam buat muke xeksaited?ce ko tgk muka yam lid.macam tgh boring je dok dalam tuh.aku rase ko kna buh gamba lelaki kacak dam tu supaya dia lebih bsemangat seperti himawari

Mrs. Amien said...

ayul : hehe...beli yul utk baby nnt..senang sangat klu g shoping kat mall ke..ringan sangat2..disyorkan.huhu

Mrs. Amien said...

ecah: haha..takyah jadi cam himawari.jd cam ko pon dah sama dah.hehe..okies2..kang aku bubuh gambar lelaki kacak n tampan. sian gak kat anak aku tu kan.ekekekkeke

Sharliza said...

hai. sorry nak tanye. ni maclaren jenis ape ye? tq :)

Post a Comment