Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, May 27, 2010

Maryam dah g Timbang!!!

Okie...semalam Amien n saya dah bawak Maryam jumpe her Health Visitor, Nicola dan juga her GP, Dr Adam utk 6 weeks review..and berat Maryam pon dah ditimbang.....Alhamdulillah Maryam sihat walafiat (^_^)

korang yang join kontes tu mesti nak tau kan....hehehee.....

,
,
,
,
,
,
,,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,,
,
,,
,
,
,
,
,,
,
,
,
,
,


 Tara!!!!!! saje tayang gambar Maryam timbang dulu..bikin panas sket..hehehehehe


Nota : Kita tunggu 28 hb nanti...kita lihat siapa yang kena!!!! 

Anyway arini birthday saya n semalam birthday Mr Amien..tp still tak sempat nak celebrate lg..camne ni???


signature blog

3 komplen:

tiefazatie said...

wah..adik maryam dh ditimbang la..kan best kalu ifa teka tue dekat2..hihi...=)..xpe sis sambut lambat sikit..hepi besday ye sis dan juga adik maryam..may allah bless u both n mr.amien always..=)

Virgo Girl said...

- amboi... wat org sakit perut jek.. hehehe
- happy belated birthday to Mr & Mrs Amien. Selamat utk kamu berdua... juga utk Little Maryam. Ishh.. asik nak panggil Zara je. Dalam entri i pun sebut Zara jugak

Mrs. Amien said...

zatie : hehe...mommy dia pon dah tak sabar ni nk announce sape yg menang..debar je..hhikhik..tq for ur wish n doa =)

Virgo girl: hehe...jgn le sakit peyot tu..xpe, pggl zara pon buleh..huhuhu

Post a Comment