Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, May 15, 2010

Signature baru.

Hehe..oleh sebab Mr Amien di library study sampai nak muntah sebab next Monday ada exam and our little princess ni pon tdo nyenyak amat2 (we all discover camne nak wat dia tido..next entry saya bitau camne k)..pastu da siap masak utk Mr Amien pastu banyak sangat masa terluang kan..saya pon belajar la camne nak wat signature utk blog.

Saya belajar tutorial ni daripada blog ibuarifa (sila klik sini kalau nak tau camne). Thanks ye ibuarifa.

So okie kah signature baru saya ni kawan2 n keluarga??
huhuhuu...banyaknye bershopping tu...


signature blog


6 komplen:

nuyu_ai said...

sy suke..n sy dh buat 1..thanks

Mrs. Amien said...

hehe...kak nuyu pon dah try ek.. =) nak tengok...huhuhu

nuyu_ai said...

mintak emel..tp knuyu punye xde gmbr..xpndai lg bab tuh.

Ayul said...

okla tu Alid...ceria gak blog anda hehe. btw, Zara lebih kelihatan seperti daddynye..yg same dgn mummynye ialah kerutan2 di dahi itu hehehe...syoknye baby dh depan mata!!

Mrs. Amien said...

kak nuyu, email add minnur27@gmail.com. add ek

Mrs. Amien said...

ayol, hehehe..mmg best bile bb dah de depan mata..taper2 jp jer tu..pejam celik, da nk deliver dah..

Post a Comment