Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, May 20, 2010

A SUPRISE GIFT THAT REALLY SURPISED US

Last two days we received a surprise gift from unknown..

Citenye bermula begini...dalam kol 2 pm camtu buzzer umah saya berbunyi..saya pon tanyela sape ni..so ada suara mamat omputih ni jwb "Parcel for you"..dalam hati saya berkata "Eh, bile plak aku de beli lagi barang dari ebay ni?" hehehe..kantoi le plak slu beli barang kat ebay kan..

Anyway, berbalik pada cite td kan...saya pon buka la pintu umah n nampakla omputih dari company UPS berdiri tegak depan pintu. Dia pon kata, " Parcel for you. Please sign here"..Saya pon tak banyak cite sign jela. Dah tak sabar nak tau pe la barang tu......

And it was really surprised! That parcel was sent to Mr Abdul Muhaimin Ismail. I thought he want to give that parcel to me as a gift..yela memandangkan birthday saya dah dekat kan.. (okeh kawan2...birthday saya dah dekat tau!!hehehhe)..dah happy sangat2 tu...saya pon call2 Amien tapi tak angkat la plak..call lagi...still tak angkat...ish..........

taper..sabar2..kena tggu Amien balik umah la camtu..padahal dalam hati dah ter eksaited sangat dah..nasib bek pas 5 min camtu Amien sampai umah..Saya pon sengih2 la..gembira la ni kan..dok cakap "thanks sayang belikan kite adiah ni..tak mintak pon tau..." sambil tunjuk kat parcel tu... (sambil sengih2 kerang busuk gitu.heheh)

Amien yang dok muka blur je pon cakap..."Bukan saya belikan awk adiah ni.."...Lerr...abis tu sape yang bagi kat Amien ni??Peminat Misteri ke?????ish3..................kitorang berdua mmg terkejut nii..tak tau sape bagi....MISTERI SUNGGUH!

So dari tadi asik cakap pasal gift tu...sure korang nak tau ape... So inilah dia adiah itu....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



YES GUYS! Amien received  a LCD 22 inch TV from unknown. Sape bagi ni???? N after all the investigation n interrogation at last we knew. (^_^)

THANKS A LOT GUYS!! IT WAS SURPRISED US. ACTUALLY THE GIFT WAS FROM AMIEN'S COURSEMATE AS A PRESENT FOR US SEMPENA KELAHIRAN MARYAM. ALHAMDULILLAH... TAK SANGKA DAPAT TV.

So skang bile saya bosan2...saya pon tgk la tv.hehe nak tgk muvi dari pendrive kat tv ni pon boleh. canggih kan?? Siap dah layan Bounty Hunter n Backup Plan. Mmg masyuk.heh.











signature blog

4 komplen:

Anonymous said...

wahhh...kalau mcm ni adiah org besalin nak besalin lg lah hahahahahah

Ira Fareez said...

wahhh dah ade tv.... kejap lagi kitaorg sampai nak layan movie kat umah korang.... yeeehaaa... tunggu auntie n uncle sampai maryam....:)

Mrs. Amien said...

erk???bersalin lagi ke ma??TIDAK!!!ehehehehe

Mrs. Amien said...

Jom kak Ira layan muvi sama2..hehehe..maryam pon dah rindu Auntie Ira n Uncle Fareez ni..ehehehehe

Post a Comment