Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 26, 2010

Mama Zety & family nak g mane?

Saya suke baca blog mama Zety ni..

Baru2 ni, dia ada organise 1 contest suh teka manala diorang sefamili nak bercuti-cuti Malaysia..

Mari kite tepek dulu gambar kaki comey molek Maryam landing atas lappy mama dia (nama anak mama Zety ni sama ngan nama anak saya, MARYAM =) )



 Maryam, Auntie teka mama nak bawak Maryam jalan2 pegi >>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Cameron Highland (sejuk je kan...hehehehhe)
2. Pulau Langkawi


 hehehe...belasah teka jela ek mama Zety..

To anyone yang nak join the contest sila klik sini untuk maklumat lanjut.




signature blog

5 komplen:

mama_umar_maryam said...

tq dear 4 joining in..gudluck ;), x sbar nk tau berat maryam dah bape kg ni..debor..hik3

Yanti Padli said...

alid..camna nak buat klik sini tu?? hehehe

Mrs. Amien said...

hehhe... yanti g je kat icon Link tu masa create a new post..perasan tak ada tulih link?

Mrs. Amien said...

hehe..ni pon tak sabo ni nk tau zety g cuti2 mesia katne ni..huhuhu

Yanti Padli said...

hahaha..ok2..tq...

Post a Comment