Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, May 15, 2010

Yeayyyyyyyyy!!!!!!!!!!! Zara Maryam sudah 1 M.O.N.T.H old

Our little gorgeous sudah sebulan umurnya.. yeayyyyy!!!!!!
n we bought her a gift...what is that????still surprise!!can't reveal now.

10 FAKTA ZARA MARYAM BERUMUR 1 BULAN++

1. Berat badan Maryam ialah 4.1 kg
2. Akan bangun setiap 2 jam setengah sebab nak susu.
3.Amat2 suka di cuddle oleh daddy dia
4.Lama2 tgk muka Maryam ni cam ikot daddy dia je kan..mmmm.....
5. Suka hisap sarung tangan dia
6. Orang kata kaki Maryam ni panjang..hehehe..yeke?
7. Akan tidur dengan sangat2 nyenyak kalau daddy n mummy dia peluk
8. Dah start leh cam pergerakan kami (berdasarkan pergerakan mata Maryam)
9. Semakin tahu yang MARYAM adalah namanya.hehe..bile we all panggil je Maryam mesti dia nak cari suara tu..
10. Sayang sangat kat daddy n mommy.. (hehehe...ni pandai2 je saya teka..)








Card and small gifts utk Maryam.  
Special gift??? still rasia k..nnt baru reveal..huhuhu



















Maryam cam muka daddy dia kan....mmmmmmmmmmm....









Maryam with daddy
(memang terserlah ke'mithali'an daddy kan...)












Maryam with mommy 
(mommy dah terlebih posing da..Maryam menangis pon nak bergambo lagi..eeeiiii......)




5 komplen:

mama_umar_maryam said...

eluu bb maryam =)..wahh dah 1 bulan ye,ni nk tgu besday setahun nmpknye ade 12 adiah la nih,keep n touch k ;)

Mrs. Amien said...

ello auntie zety..nama anak auntie samala ngan nama saye..hehe..

Anonymous said...

hahahah...asl zara nangs kak lida pegang?bgmin pegang ok lak..hihihi
miss u zara..nnt auntie cha dtg lg k...
muke 2 jgn kerot2..muahhxx!!

Mrs. Amien said...

hehe...dia nak susu tu cha..sbb tu dia nangis bile akak pegang..eekekeke..auntie cha nk dtg bile lg tu?maryam windooooo la kat auntie cha...muahhhssssss utk auntie cha....

Anonymous said...

comel sgt bb alid.. sronok tgk member2 da ade bb masing2.. me? still waiting.. hmm. tahniah alid.. miss u.. :)

-finaz-

Post a Comment