Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 12, 2010

Lompat-lompat @ Stirling Castle

huhu...entry sblm ni de mention saya nak cite pasal lompat2 kan..  kalau tak ingat sila klik sini

Yeah...we all visited Stirling Castle on the way balik dari Loch Lomond n snap picture lompat2 tak hengat kat situ (not including me ye.saya masih dalam pantang.saya jaga kesihatan.huhu). Masa sampai castle pon dah tutup so begambar kat area sekitar castle sahaja la. So nak tengok tak gambar LOMPAT-LOMPAT????? Here we go... 

IN

3
.
.
.
.
.
.
2
.
.
.
.
.
.
1
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.

LOADING.............................


.............................................



..................................







eh..mana kepala Amien da????





















sudah cukup lompat2..penat sudah...hehehe....

skang enjoy tatap pics yang lain kay!!






















dan dalam banyak2 pics yang disnap...................

pic ni yang paling mahal skali kay........................

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





MARYAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUAAAAAAAHHHHSSSSSSSS........................



0 komplen:

Post a Comment